Dakkapel

Dakkapellen

Wanneer u een schuin dak heeft en graag meer ruimte in uw kamer wilt creëren, dan is een dakkapel en goede keus.

Eigenlijk wordt er een extra stuk dak gecreëerd, waardoor u in plaats van een schuin aflopend dak nu een uitbreiding van uw kamer heeft. Dit is ook de reden dat veel mensen een dakkapel laten plaatsen.

Opties

Er zijn een heleboel mogelijkheden als het gaat om soort dakkapel. Ook zijn er talloze accessoires te vinden die uw dakkapel uniek maken. Je hebt drie soorten materialen die veel worden gebruikt. Je ziet eigenlijk alleen maar dakkapellen van hout, kunststof of prefab.

Prijs

Dakkapellen zijn over het algemeen tussen de €2500,- en €4000,- euro. De houten dakkapellen zijn over het algemeen het goedkoopst en de prefab dakkapellen het duurst.

Offerte

Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden en prijzen zijn, raden wij aan om een aantal offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven. Zo krijgt u een gedegen indruk van de mogelijkheden en wat het u kan gaan kosten.

Waarom wij

Wij kunnen dakkapellen uiterst vakkundig plaatsen. Al onze dakkapellen zijn van hoogstaande kwaliteit en kunnen snel worden geleverd. Uiteraard ontvangt u bij ons een uitstekende garantie die ervoor zorgt dat u de komende jaren totaal geen zorgen heeft aan uw dakkapel. Daarnaast kunnen wij de dakkapellen erg snel leveren en plaatsen.